Blijk van waardering

De gemeente Krimpenerwaard heeft de handen ineen geslagen en introduceert, samen met lokale winkeliers en ondernemers, de Mantelzorgpas Krimpenerwaard. Een persoonlijke blijk van waardering en een steuntje in de rug.

Het is echter wel van belang dat u uw Mantelzorgpas Krimpenerwaard na ontvangst registreert, u kunt dat doen via de onderstaande knop.

Mantelzorgpas Krimpenerwaard registreren

Mijn Mantelzorgpas

Als houder van de pas krijgt u toegang tot ‘Mijn Mantelzorgpas’. In deze beveiligde omgeving kunt u het saldo van uw pas raadplegen, uw transacties en genoten voordeel inzien en uw gegevens aanpassen.

Wist u dat?

Als het saldo van uw pas bij de betaling niet toereikend blijkt te zijn, dan kunt u het restant op reguliere wijze betalen. Het tegoed van uw pas mag u trouwens zelf opwaarderen. Klik op 'Mijn Mantelzorgpas', log in, en via iDeal waardeert u uw pas op met een zelf gekozen bedrag.

Mijn Mantelzorgpas

Voordelen registratie Mantelzorgpas

Indien u uw Mantelzorgpas heeft ontvangen, dan kunt u deze registreren. Door uw Mantelzorgpas te registreren kunt u:

Uw saldo inzien
Uw transacties bekijken
Uw saldo opwaarderen
Uw pas blokkeren en een nieuwe pas aanvragen

Voordeel bij partners met uw Mantelzorgpas

Dankzij de Mantelzorgpas Krimpenerwaard krijgt u voordeel bij partners bij u in de buurt. Welke voordelen u geniet en van welke speciale aanbiedingen u kunt profiteren, ligt aan de betreffende partner. Via onderstaande knop kunt u per partner zien welk voordeel u krijgt. Door op het logo te klikken, komt u op de pagina met daarop de aanbieding van de desbetreffende partner.

Partner overzicht

Eenvoudig in gebruik

De Mantelzorgpas Krimpenerwaard is heel eenvoudig in gebruik. U gebruikt de pas in de winkel (herkenbaar aan de sticker op de deur) gewoon als betaalpas. De Mantelzorgpas Krimpenerwaard wordt door de betaalautomaat gehaald en de winkelier zorgt ervoor dat uw voordeel direct verrekend wordt met het te betalen bedrag. Het eventuele restbedrag betaalt u gewoon op reguliere wijze.

Vraag & Antwoord

Heeft u nog vragen? De antwoorden op de meest gestelde vragen vindt u terug onder Vraag & Antwoord. Staat uw vraag er niet bij? Onderaan deze pagina vindt u informatie bij wie u uw vraag kunt stellen.

Vraag & antwoord


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Krimpenerwaard? De betreffende welzijnsstichting kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie.
      GROUPCARD
 Naar boven