service=257 template=2 cached=1:600

't Wapen van Stolwijk

      

Over de partner
Middenin het hart van de Krimpenerwaard, aan het pittoreske dorpsplein van Stolwijk vindt u hét adres voor een kopje koffie, een gezellige borrel of een goed verzorgde en betaalbare lunch. Het café staat ook wel bekend als ‘de huiskamer’ van Stolwijk, hoewel het met mooi weer ook op het terras zeer goed toeven is. ‘t Wapen van Stolwijk wordt veelvuldig bezocht als start- of rustpunt voor menig fietsroute en wandelroute in de omgeving. Een dag zorgeloos vissen? Voor de rijke viswateren in de nabije omgeving wordt u in het café een dagvergunning verstrekt.

Het Wapen van Stolwijk is ook het vertrekpunt van de Lansingsafari, een prachtige boottocht in het spoor van de arbeiders in het veengebied. Kortom; ‘t Wapen van Stolwijk maakt uw bezoek zeker de moeite waard!

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard
Wanneer u betaalt met uw Mantelzorgpas Krimpenerwaard krijgt u bij aankoop van koffie/thee met appelgebak, het 2e kopje helemaal gratis!

 Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10.00 – 01.00 uur
Woensdag: 10.00 – 19.00 uur
Donderdag: 10.00 – 01.00 uur
Vrijdag: 10.00 – 01.00 uur
Zaterdag: 10.00 – 01.00 uur
Zondag: Geopend vanaf 16.00 uur

Adres
Dorpsplein 4
2821 AR Stolwijk

Telefoonnummer
0182 – 342671

Email
contact@wapenvanstolwijk.nl

Website
't Wapen van Stolwijk Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Krimpenerwaard? De betreffende welzijnsstichting kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie.
      GROUPCARD
 Naar boven