service=249 template=2 cached=1:600

PUUR bloem & binnen

Voordelig bloemen en/of interieur met de Mantelzorgpas

Bent u op zoek naar cadeautjes of woonideeën bij een bloem- en interieurwinkel die exclusiviteit uitstraalt? Dan bent u bij PUUR bloem & binnen aan het juiste adres! U wordt bij PUUR keer op keer geïnspireerd en verrast. Wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard krijgt u 10% korting op alle bloemen en planten!

Over PUUR bloem & binnen

PUUR is een eigentijdse bloem- en interieurwinkel en is sinds augustus 2008 gevestigd in het mooie oude stadscentrum van de zilverstad Schoonhoven. U kunt er terecht voor bijzonder en exclusief bloemwerk(ook bruids- en rouwbloemwerk).

Bij PUUR koopt u verse bloemen en planten van hoge kwaliteit. Dagelijks vindt u in de winkel een groot assortiment aan bloemen. Naast versheid en kwaliteit staat PUUR voor exclusiviteit. Zij verzorgen bloemwerk in verschillende stijlen en zijn gespecialiseerd in bijzonder bloemwerk.

Eenmaal ‘binnen’ bij PUUR proeft u de huiselijke sfeer die zij gecreeërd hebben. Heerlijk ideeën opdoen voor uw eigen woning of voor een leuk cadeau. In de collectie rouleren onder andere; potten, vazen, (geur)kaarsen, dienbladen, fotolijstjes, kandelaars, schalen en andere woonaccessoires. In de winkel hebben zij ook nog een bescheiden assortiment aan meubels. Daarnaast kan PUUR op verzoek iets passends zoeken voor uw huis. Met grote regelmaat wisselt de collectie en is het steeds weer de moeite waard om een kijkje te komen nemen.

    

Openingstijden
Maandag: 12.00 – 18.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 18:00 uur
Woensdag: 09.00 – 18:00 uur
Donderdag: 09.00 – 18:00 uur
Vrijdag: 09.00 – 21:00 uur
Zaterdag: 09.00 – 17:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Kerkstraat 1
2871 ED Schoonhoven

Telefoonnummer
0182-381444

Email
winkel@puurbloemenbinnen.nl

Website
PUUR bloem & binnen Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Krimpenerwaard? De betreffende welzijnsstichting kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie.
      GROUPCARD
 Naar boven