service=247 template=2 cached=1:600

Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen

  

Over de partner
Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen is gevestigd in een fraai gerestaureerd pand aan de groene rand van het midden in de Krimpenerwaard gelegen dorp Bergambacht. Naast het van een fraai rieten dak voorziene restaurant, bevindt zich een authentieke korenmolen en een groot terras met tachtig plaatsen. Een prachtige, veilige kinderspeelplaats met leuke speeltoestellen en een ruim parkeerterrein maken het plaatje af.

De lekkerste pannenkoeken van Krimpenerwaard zijn met liefde bereid en met een glimlach geserveerd. Smullen dus voor jong en oud(er)! Het pannenkoekenrestaurant blinkt niet alleen uit op het gebied van overheerlijke pannenkoeken, zalige voorafjes en zeer smakelijke desserts, zij serveren ook hun eigen ‘Molen-specialiteiten’, voortreffelijke alternatieven voor gasten die iets anders willen dan een pannenkoek.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard
Wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard krijgt u geen speciaal voordeel. Wel kunt u hier uw tegoed besteden.

 Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Openingstijden
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 10:00 – 21:00 uur
Woensdag: 10:00 – 21:00 uur
Donderdag: 10:00 – 21:00 uur
Vrijdag: 10:00 – 21:00 uur
Zaterdag: 10:00 – 21:00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Molenstraat 16
2861 LB Bergambacht

Telefoonnummer
0182 – 351300

Email
info@pannenkoekenrestaurantonderdemolen.nl

Website
Pannenkoekenrestaurant Onder de Molen Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Krimpenerwaard? De betreffende welzijnsstichting kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie.
      GROUPCARD
 Naar boven