service=281 template=2 cached=1:600

Oskam schoenen, sport en kleding

     

Over de partner
Naast dat Oskam het in Bergambacht nog vanzelfsprekend vindt dat zij u op een persoonlijke manier adviseren, krijgt u van de medewerkers ook een zeer deskundig pasvormadvies. Doordat Oskam zowel meerdere pasvorm adviseurs, als schoenconsulenten in dienst heeft kan Oskam een gedegen schoenadvies geven voor mensen met allerhande voetklachten en/of houdingsklachten. Hoe worden schoenen op de juiste wijze aangemeten? Wat zijn breedtematen? Waar letten zij op bij probleemvoeten? Denk aan indicatiegebieden zoals diabetes mellitus en reumatoïde arthritis. Op al deze vragen heeft Oskam het antwoord in huis. Ook kunnen zij indien noodzakelijk ruggenspraak houden met medewerkers van de onder hetzelfde dak gevestigde praktijk voor podologie van Ton van Loon uit Oudewater.

Meten is weten
Op alle afdelingen beschikt Oskam over zeer uiteenlopende breedtematen van extra smal tot extra extra breed. Indien gewenst meten zij uw beide voeten in zowel de lengte als de breedte.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard
Wanneer u met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard uw aankoop betaalt, ontvangt u maar liefst 20% korting op een dames- of herenriem naar keuze.

 Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Openingstijden
Maandag: 13.15 – 18.00 uur
Dinsdag: 09:00 – 18.00 uur
Woensdag: 09:00 – 18.00 uur
Donderdag: 09:00 – 18.00 uur
Vrijdag: 09:00 – 21.00 uur
Zaterdag: 09:00 – 17.00 uur
Zondag: Gesloten

Adres
Hoofdstraat 55
2861 AL Bergambacht

Telefoonnummer
0182 – 351402

Email
marcel@oskamschoenen.nl

Website
Oskam schoenen, sport en kleding Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Krimpenerwaard? De betreffende welzijnsstichting kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie.
      GROUPCARD
 Naar boven