service=239 template=2 cached=1:600

Huisje van de Zeeuw

   

Over de partner
Huisje van De Zeeuw is zonder twijfel de gezelligste en meest bijzondere lunchroom van de Krimpenerwaard. De medewerkers vinden het geweldig om u te verwennen met een heerlijk kopje koffie of thee met wat lekkers erbij, een drankje en een lunch of diner om uw vingers bij af te likken (bij wijze van spreken dan!) En hun glimlach: die krijgt u er gratis bij!

‘Huisje van de Zeeuw’ wordt  van 10.00 tot 16.00 uur gerund door Stichting Dagbesteding Krimpenerwaard, een jonge organisatie die zich inzet om mensen met een verstandelijke beperking een zinvolle en leuke dagbesteding te bieden en volwaardig deel uit te laten maken van de maatschappij.

Bij Huisje van de Zeeuw werken vrolijke mensen die graag blije gasten zien. Met andere woorden: u zit hier goed! Ook als het gaat om wat we u serveren: veel streekgebonden producten van een uitmuntende kwaliteit.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard
Wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard krijgt u het 2e lunchgerecht helemaal gratis! (goedkoopste van de 2 gerechten is gratis)

*Bij binnenkomst graag vermelden dat u betaalt met de Mantelzorgpas.

 Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Openingstijden
Maandag: 09.00 – 16.00 uur
Dinsdag: 09.00 – 16.00 uur
Woensdag: 09.00 – 16.00 uur
Donderdag: 09.00 – 16.00 uur
Vrijdag: 09.00 – 16.00 uur
Zaterdag: Gesloten
Zondag: Gesloten

Adres
Korte Achterweg 2
2941 EB Lekkerkerk

Telefoonnummer
0180- 669761

Email
info@huisjevandezeeuw.nl

Website
Huisje van de Zeeuw Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Krimpenerwaard? De betreffende welzijnsstichting kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie.
      GROUPCARD
 Naar boven