Vanaf 01-07-2019 is het niet meer mogelijk om de Mantelzorgpas te gebruiken.
Eventueel resterend zelfgestort saldo kan worden teruggeboekt naar het oorspronkelijke rekeningnummer. Hiervoor worden wel € 7,50 administratiekosten ingehouden. Neem hiervoor contact op met de servicedesk: T 088-5387082 | E info@krimpenerwaard.nl.

Gemeente Krimpenerwaard waardeert zijn mantelzorgers

Als waardering voor uw inzet heeft de gemeente Krimpenerwaard de Mantelzorgpas Krimpenerwaard in het leven geroepen. Als mantelzorger levert u hulp en ondersteuning en maakt zodoende een groot verschil in iemands leven. Het verzorgen van naaste(n) komt er vaak zomaar bij, naast de verantwoordelijkheden die u heeft naar uw werk, partner of kinderen. Wij ondersteunen u als mantelzorger en doen dit op vele manieren, zoals via de betreffende welzijnsstichtingen en nu dus ook met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard.

sticker-homepage-krimpenerwaard
Gebruik de Mantelzorgpas bij winkels met deze sticker

Blijk van waardering

De gemeente Krimpenerwaard introduceert, samen met lokale winkeliers en ondernemers, de Mantelzorgpas Krimpenerwaard. Een persoonlijke blijk van waardering en een steuntje in de rug. Daarmee zeggen we: “Wij zien wat u allemaal doet voor uw naaste(n) en zijn daar heel erg blij mee!”

Waardering 2018

De waardering voor 2018 is gesteld op  €100,- en is begin juli op de passen van de goedgekeurde aanvragen gestort. Het aanvragen van de waardering voor 2018 is sinds 1 oktober niet meer mogelijk, in verband met de beëindiging van de Mantelzorgpas Krimpenerwaard. Nu de pas straks niet meer geldig is, is het belangrijk dat de pashouders het tegoed op de passen gaan besteden. De pas is definitief niet meer geldig per 1 juli 2019.

Mantelzorgpas Krimpenerwaard

De Mantelzorgpas Krimpenerwaard is een waarderingspas waarmee u als mantelzorger bij diverse, winkeliers en voorzieningen in en om de gemeente Krimpenerwaard kunt betalen. Ieder jaar zet de gemeente een bedrag op uw pas. Op vertoon van uw persoonsgebonden pas ontvangt u voordeel en kunt u daarnaast profiteren van speciale ‘acties’ die door de lokale ondernemers beschikbaar worden gesteld. U kunt bijvoorbeeld genieten van een heerlijke lunch met een kop koffie of een bezoek aan de kapper.

Meer informatie

Bent u Mantelzorger?

Bent u al mantelzorger in de gemeente Krimpenerwaard of denkt u erover na om mantelzorger te worden?  Dan kunt u nu aanspraak maken op de Mantelzorgpas Krimpenerwaard, de waarderingskaart die de gemeente Krimpenerwaard aanbiedt aan mantelzorgers in haar eigen gemeente. Bekijk hier de door de gemeente Krimpenerwaard gehanteerde richtlijnen voor mantelzorgers.

Wanneer bent u mantelzorger?

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Blijf als eerste op de hoogte van de beste acties en aanbiedingen van de Samen in de Krimpenerwaardpas.


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Krimpenerwaard? De betreffende welzijnsstichting kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie.
      GROUPCARD
 Naar boven