service=231 template=2 cached=1:600

Cirkel Therapie

    

Over de partner
We leven in een gejaagde maatschappij waar het dagelijks evenwicht bestookt wordt door de hektiek van alledag. We verliezen dan het contact met de werkelijkheid en ons lichaam, altijd op zoek naar balans en evenwicht, geeft signalen af. Door aandacht te geven aan de klacht, te zoeken naar de oorzaak en de manier waarop u tot op heden met de klacht bent omgegaan wordt duidelijk wat u kunt of wellicht moet veranderen om de klacht niet meer te laten terugkomen. Of wat u, bij meer chronische aandoeningen, kunt doen om de pijn en/of andere ongemakken van een klacht te verminderen.

Uw voordeel met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard
Wanneer u betaalt met de Mantelzorgpas Krimpenerwaard, betaalt u voor een ontspanningsmassage of voetzonereflexmassage van 45 minuten, geen €45,00 maar €30.00!

 Voorwaarden
✓ Acties kunnen na verloop van tijd wijzigen.
✓ Korting geldt niet voor de al lopende acties.
✓ Het voordeel is uitsluitend geldig voor de pashouder.

Openingstijden
Alleen op afspraak

Adres
Rijsdijk 21
2931 AW Krimpen aan de Lek

Telefoonnummer
0180-510022

Email
info@cirkeltherapie.nl

Website
Cirkel Therapie Website


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Krimpenerwaard? De betreffende welzijnsstichting kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie.
      GROUPCARD
 Naar boven