De Mantelzorgpas is niet meer geldig per 1-7-2019

Als waardering voor uw inzet had de gemeente Krimpenerwaard deze Mantelzorgpas aan beschikbaar gesteld. Op uw pas heeft de gemeente een financiële waardering gestort waarmee u aankopen kunt doen bij de aangesloten lokale winkeliers en ondernemers. Helaas moeten wij u nu mededelen dat de gemeente, heeft besloten de Mantelzorgpas stop te zetten. Om deze reden is het vanaf heden ook niet meer mogelijk om de Mantelzorgpas aan te vragen.

Steunpunt Mantelzorg Krimpenerwaard?

Heeft u nog vragen over de Mantelzorgpas Krimpenerwaard of wilt u met een medewerker spreken? Geen probleem, voor vragen over de Mantelzorgpas Krimpenerwaard belt u met de betreffende welzijnsstichting. Staat u nog niet ingeschreven? Dan kunt u dit alsnog laten doen door contact op te nemen met de voor u betreffende welzijnsstichting in uw buurt.

Stichting Welzijn Ondersteuning Schoonhoven (SWOS)
Voor de inwoners van Schoonhoven | Telefoon: (0182) 381 227, e-mail: mantelzorg@swoschoonhoven.nl
Website: www.swoschoonhoven.nl

Stichting Welzijn Ouderkerk/Nederlek (Stichting WON)
Voor de inwoners van Gouderak, Krimpen aan de Lek, Lekkerkerk en Ouderkerk aan den IJssel | Telefoon: (0180) 522 045, e-mail: info@stichtingwon.nl
Website: www.stichtingwon.nl

Stichting Welzijn Ondersteuning Bergambacht/Vlist (SWOB/V)
Voor de inwoners van de kernen Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Haastrecht, Stolwijk, Vlist | Telefoon: (0182) 350 012, e-mail: info@swobv.nl
Website: www.swobv.nl

Heeft u een vraag aan de gemeente? Neemt u dan contact op met het loket Samenleving en Zorg via 140182.


Wat kunt u als mantelzorger verwachten?

Is het voor u onduidelijk wat uw rechten en plichten zijn bij het leveren van mantelzorg? Of wilt u meer informatie over mantelzorg in de gemeente Krimpenerwaard? De betreffende welzijnsstichting kan u verder helpen door het verstrekken van de gewenste informatie.
      GROUPCARD
 Naar boven